Borååååååhz

Tjeh!

Ungefär lika mycket struktur här som i min hjärna, så ni får ursäkta en simpel arbetares trötta hjärna.

Var nere på båtklubben och skulle boka en vakttid, då visar det sig att alla tider som är kvar är bokade. Skönt tänker jag men tydligen måste jag då betala en straff-avgift för att min familj inte suttit hamnvakt 2 nätter i år, amen grattis! Kunde inte mina föräldrar sagt det lite tidigare!? FETT KUL å slösa de futtiga hundralappar man tjänar varje dag på jobbet på att betala nån avgift för en båt jag använder kanske 2 ggr per år... Appropå jobbet, fått förlängt till årsskiftet nu. Det som alltså skulle varit 7 veckor från början blir nu närmare 7 månader... Bra pengar men jag hade verkligen börjat se fram emot den där semestern jag skulle få om en månad. Har varit ledig 1 vecka sen jag tog studenten... Börjar bli lite trött som sagt... Kanske får be om semester några veckor i November ändå...

Sitter och väntar på att det ska bli middag, men är inte så hungrig för godiset kostade 2,90 på Superstore, hehe :P Så svårt att få tag på bra lösgodis nu när Willy's bytt leverantör till nån skit som bara har skräpgodis :'( I-landsproblem...

Efter middan ska jag till Jonas och kolla lite på Champions League.

På Söndag ska jag först ner till Göteborg och se Pixbo-AIK i Innebandy, men det är egentligen bara ett mellan-stop innan kvällens underhållning på Borås Arena: Elfsborgs IF - AIK Fotboll. DJÄVLAR, nu vinner vi guldet! AIK är typ det som håller mig motiverad nu asså, det är helt sjukt! Går det bra är jag asglad å förlorar vi är jag typ deprimerad hela nästa dag :P

Får se om det blir lite festande på Fredag också, skulle höras med Alexandra och se vad som händer :)

Dagens låt: Dope - Die Motherfucker Die

Sopa

Igår var jag så jävla trött! Jag hade köpt biljett för att gå och kolla på inspelningen av parlamentet kl 3, men jag glömde HELT bort det, för jag satt bara och stirrade ut i luften. Kändes riktigt bittert, biljetten kostade ju bara 40 spänn, men tråkigt att missa något så kul! Kanske var bra iofs, vet inte hur kul jag hade haft så slut som jag var, har verkligen jobbat sönder mig själv den här veckan...

På kvällen drog jag in till stan och tog en öl med Maria och hennes kompis Elin, det var mys. Var hemma igen vid typ 12, vilket ändå kändes helt ok för nu fick jag vila ut mig och är relativt pigg.

Ska snart dra och hämta ut mitt nya pass, sen funderar jag på att kanske dra till jobbet (100% OB, gief) eller åka och hälsa på Alexandra som jobbar på Lidingöloppet idag. Ikväll är det lagmiddag+fest för Saints, ska bli askul!

Ha en skön lördag!

Shit!

Kan jag sluta va en sån sån siare eller? Fan inte ok att förutspå att vi skulle förlora ikväll! Jag förutspår nu att vi vinner alla resterande matcher!!!... Men nu har jag jinxat skiten, fan också!

Kan inte sova

Jag såg Örebro kryssa mot IFK Göteborg ikväll, vilket betyder att IFK ligger lika med AIK med en match mer spelad, och nu kan jag inte sova, för jag ligger bara och drömmer om slutminuterna antingen mot Örebro eller mot Göteborg, beroende på i vilken av matcherna vi tar SM-guld. Man ska inte ta ut något i förväg, men alla våra konkurrenter tappar poäng just nu och det känns bara för bra för att vara sant! Det är nästan jobbigare att ligga 1 poäng före än 1 poäng efter.

Pitlosen

Suttit barnvakt åt min lillebror Leo, 4 år, ikväll. Vi har kollat på Ett Småkryps Liv :)

Brukar säga att han fått mig att inse att jag inte vill ha barn på ett bra tag, men när han inte bråkar och är jobbig så är han så himla cool å mysig, kommer fortfarande fylla 30 innan jag skaffar barn, men man kan ju inget annat än att älska den där lilla grabben :D

SÅ GÖRA VI NÄR VI KROSSA ÖRGRYTE!...

När jag gick ifrån jobbet idag kl 17:00 märkte jag att jag log, jag var på väg till Råsunda och jag sade till mig själv "Idag blir det 3-0". När matchklockan stod på 92:42 och dommaren blåste av matchen så skrattade jag högt, på resultattavlan stod det... 3-0.

Vill bara fortsätta lite att helgonförklara mig själv genom ett citat från i tisdags: "så finns det goda chanser att Elfsborg tappar galet viktiga poäng i toppstriden". Vad blev resultatet i Malmö-Ellos då? Hela 5-0! Varför, å varför tippade jag inte denna omgång!? Borde bli expert-tippare :P

Jag är så trött just nu, men jag är så uppe i varv att jag inte kommer sova på ett tag.

Vill bara säga att JAG ÄLSKAR AIK <3

Duktig grabb, jag är.

Vaknade 10 idag, vilket är otroligt tidigt för att vara jag. Det var t.o.m. så att när Simon ringde kl halv 12 var han förvånad att jag var vaken. Hur som helst, då var jag på väg in till polisen på Kungsholmen för att fixa nytt pass. Fick sitta typ en timme och vänta där och när jag nu kom hem så drog jag ut och sprang. Så här duktig morgon var det länge sedan jag hade.

Får ta och jämna ut med massa godis ikväll tror jag... hehe.
Ögongodis lär det i alla fall bli, tror jag ska kolla på Atletico-Barca, fun times.

Tjaaaehehhe

Sjuk

Idag har jag varit sjuk och i princip sovit hela dagen pga extrem huvudvärk. Det suger

Skägg-Alex

Har inte så mycket tid att skriva nu, ska låta morsan klippa mig lite i nacken så att jag inte får hockeyfrilla och sen efter middagen bär det av in till en pub i stan för att kolla på fotbollen.

Ville bara svara på en kommentar från igår!
Svar: Några av mina polare ska dit och jag tänker göra det också, har bara inte köpt någon biljett än! Matchen är Söndag den 4e Oktober 19:30. Den visas iofs på Canal+ också, men man måste ju stötta spelarna :)

Någon som har sett nya msn? Verkar helt ok faktiskt. Jag blev helt extatisk när jag märkte att de har gjort så att mailen öppnas i standard-webbläsaren (firefox) ist för skit-explorer som man inte kan ändra ifrån på den gamla! :D

Ajuste... Har inte orkat raka mig på ett tag så börjar få lite fint hak-skägg, fast jag har så kass skäggväxt så de synns knappt hahaha

Dagens låt: Itchy Daze - Monster (Jag vet att jag tjatar, men den är så förbannat bra och nu när jag börjat dricka en massa av energidrycken Monster så passar den väl extra bra)

AIK helt plötsligt i slagläge

Kom att tänka på att jag inte skrivit sen AIKs vinst igår. För er som inte vet det så vann AIK borta mot Häcken med 2-0. Den visades inte på TV, utan jag såg istället Djurgården förlora hemma mot Malmö med 2-1.

Vad som just slog mig var att det är 8 omgångar kvar i allsvenskan (bortsett från den för toppstriden ointressanta matchen som just nu pågår mellan Halmstad och Örgryte).
AIK möter i nästa match Örgryte hemma, en match som bara ska kunna sluta på ett sätt: Serieledarna hemma mot seriejumbon. Samtidigt möter Elfsborg, som hela tiden tippats att vinna serien, ett Malmö som kommer från en seger på Stockholms Stadion, där Djurgården tidigare bara har förlorat 2 matcher i år. Malmö fick även igång Ofere som såg otroligt stark ut och gjorde sina 2 första mål för säsongen. Med detta i åtanke och att en match nere i Malmö aldrig är kul för bortalaget så finns det goda chanser att Elfsborg tappar galet viktiga poäng i toppstriden.

Men om vi bortser från detta och spolar fram till matchen Elfsborg-AIK en stund istället för att titta på nästa omgång så skulle jag vilja påstå att det kan vara här guldet vinns och förloras, istället för nere i Göteborg. Tar AIK 3 poäng här så ligger vi (om man bortser från de andra matchernas resultat) 7 poäng före Elfsborg med 7 matchers poäng icke inräknade. Att ta in 7 poäng på 7 matcher är inte lätt mot ett formstarkt och otroligt mentalt starkt AIK.

Det är absolut inte så att jag tror att Göteborg inte kommer hota oss. Men ska man se till alla experters tips så är ju Elfsborg favoriter, och kommer vi före dem som ska vinna Allsvenskan... Ja... Då vinner vi Allsvenskan.

Elfsborg-AIK. Säsongens viktigaste match? Uppmanar alla att som kan att åka till Borås och stödja våra svartgula krigare!

Vids.

Först å främst, många hann nog inte se videon i mitt förra inlägg, YouTube har tagit bort alla klipp jag kunde hitta som visar bilder från det som hände på VMA, eftersom TV-bolaget ville det. Så om du vill se dom får du googla eller nåt :S

Förutom att jobba så har jag bara läst vidare på Erövraren-serien av Conn Iggulden, är på andra boken "Bågens Mästare". Det har kommit ut 2 böcker på svenska, och ska komma 5. Tror den tredje eller fjärde är ute på engelska... Hur som helst, har därför inte så mycket kul att berätta, men böckerna handlar om Djingis Khan. Älskar historiska romaner, man lär sig ju en massa också. Jag menar, alla har väl hört namnen Julius Caesar och Djingis Khan, men vilka vet egentligen något om deras liv?
Läs böckerna i alla fall tycker jag! Otroligt bra!

Slänger in 2 videos jag såg just på YouTube, riktigt roliga båda 2 =D


Kanye West tror att han är gud?



Helt sjukt! På VMA (Video Music Awards) så vinner Taylor Swift, och hey... Jag har inte ens sett filmen, men går man upp på scen och i princip säger "Jag låtsas som att jag gillar dig, men det gör jag inte för du är en liten vit tjej som sjunger country, du borde aldrig ha vunnit" så tror man att man själv är den starkast lysande stjärnan på himlen och att alla följer ens ord blint.

Och ta av dig solbrillorna inne din jävla douchebag!

Seven Pounds

Såg just Seven Pounds. Det enda ord jag kan använda för att beskriva den är egentligen "svår". Inte dålig, bara svår.

Mums... Frukost...

Jag och Jonas sov hos Gustav ute i Bromma i natt. Det kändes väldigt överambitiöst att försöka ta sig hem kl 3 på natten, så jag kom inte hem förrän nu. Hur som helst, det blev frukost på 7-11. En brownie och en monster... Bra frukost?

Nu när jag kom hem kom jag på att jag inte kollat mailen på typ 3 veckor.. hehe... man e ju aldrig inne på msn längre liksom så jag glömmer. Hade iaf 44 nya mail. Av dessa var kanske 5 faktiskt intressanta, alltså inte veckobrev eller sånt... Kanske borde ta bort så jag inte får alla sånna hehe.

Idag blir det städa huset, promenad med Maria och bara chilla.

Have a good one!

Come here for a quickie

En quickie! Ska hinna me ett tåg som drar snart så hinner inte skriva så mycket.

Igår blev det chillkväll med Henke, Tirre å Jonas å sen sov jag 12 timmar. JÄÄÄÄVLAR vad jag behövde det!

Idag har jag vunnit Allsvenskan och Svenska Cupen med AIK, "w00t" tänker du, men ta det lugnt... Var bara FIFA 09. (Ja, jag är nörd :P)... Aj... märkte precis att jag har skavsår på fingret... Man kanske borde stämma Microsoft...

"So Alex, what is this thing that you are in such a hurry to get to that you can only give me a quickie when I want the full workthrough?" you ask.
Well, Gustav har flyttat ut till Bromma, och har en inflyttningsfest. Och det kan inte bli andra helgen i rad då jag inte konsumerar alkohol! Haha ;)

Aaah... Tjejer asså...

Meesa so solly

Jag vet att jag är en lat jävel som hellre spelar MSröj än tar sig tid att tänka ut nåt kul att blogga om, but don' be hatin' mon! Me velly tiard aftah wohrk.
Nu har jag druckit en Monster och mår bra igen. Börjar tröttna lite på att jobba nu, en hel sommar utan semester börjar ta ut sin rätt på min ork och jag har nog aldrig sett fram emot November så mycket av alla månader så man kan få lite vila. Det var ju faktiskt tänkt att jag skulle vara arbetslös nu!

Så vad har hänt de senaste 2 hektiska veckorna då?
SAINTS åkte ur SM i kvartsfinalen mot Arlanda, jävla skitmatch asså... 28-22, det var 2 mot en hela tiden. Vi mot Arlanda och Zebrorna. Asså en kille på vår sideline som är jävligt insatt i Amerikansk Fotboll här i Sverige bara garvade av förvåning när domarn nästan hittade på egna regler and whatnot i Arlandas fördel :(
Dagen efter var det dags för AIK-Häcken, semi i Svenska Cupen. Som att hjärtat inte påfrestats nog var vi tvugna att vända 1-2 till 3-2 de 2 sista minuterna i förlägningen. Vågade knappt titta när Markus "mr. 100%" Jonsson steg fram till straffpunkten på övertid av förlägningen. Jonsson har förövrigt inte fått förlängt i AIK, tråkigt, men inte helt förvånande. Det verkar omöjligt att han ska kunna missa en straff, men helt ärligt så är han inte den bästa spelaren på plan, oavsett hur mycket man gillar honom. Hoppas bara att ersättaren är bra!

Det var väl det viktigaste. Ikväll blir det antingen träffa Maria eller hänga med grabbarna. Får se.

Ha en trevlig helg, och du! Glöm inte att sänka ett par bira!

Todays viral video:

#1



Längtar tillbaka till Råsunda!
Snart får vi sjunga för svartgult igen, KROSSA HÄCKEN!

Frickin internet

Inte blivit mkt skriva i helgen, sorry. Detta pga en kombination av att internet inte har funkat, att jag haft mycket att göra och att jag varit så sjuk att jag i princip sovit varenda stund jag varit hemma.
Nu har jag iaf fått lite medicin av doktorn så att jag ska må bättre, och tänkte snart dra och köra lite lätt träning. Måste bara visa en RIKTIGT äcklig video av vad som måste vara världens största finne på ryggen.
OBS! INGET FÖR ÄCKELMAGAR!

RSS 2.0