KRÖÖÖÖKAAAA?

Medans jag gjorde mig i ordning för att dra till Joannas å hennes brorsas fest ställde jag mig själv frågan: "När slutar man ta med eget krök till festen?" Jag kom fram till att t.o.m. vuxna gör det, man har ju med vin till fester å så :P nu måste jag dra!

Snart e de fredagsmyyyys



Ja, eller ikväll blir det iofs fotboll och sen fest men ändå :P Är ledig idag för första gången under veckan så jag ska njuta njuta och har bara chillat i solen hela dagen idag.

Träffade en "gubbe" som var nånstans mellan 60-70 igår på Lidingöbanan hem. Jag satt och lyssnade på chillmusik för jag hade jobbat 13 timmar så han började fråga mig vad jag lyssnade på och så för han ville hålla sig au jour med dagens musik. Sen kom Lindas syster Malin och satte sig bredvid mig så satt vi alla 3 och diskuterade ny och gammal musik, han fick t.o.m. våra mailadresser så vi kunde byta musik med varandra :D Det är så härligt att träffa på sånna här människor, för vi svenskar är vanligtvis så tillbakadragna, medans man i andra länder kan prata med nån främling på bussen, vilket jag tycker är superhärligt.

Nu måste jag göra mig i ordning och dra iväg till Henke så vi hinner lira lite FIFA innan Sverige-England :D

Kram


Rutin

Man gillar ju verkligen inte säljare, inte ens när man ÄR säljare. Jag märkte det idag att min kropp vet exakt vad den ska säga, så jag bara låter den jobba, och så analyserar jag kundens behov och tänker efter vad jag ska säga flera kommentarer i förväg i min hjärna.

Lite out of body experience blir det, å det är skumt :P

Linns land

Var på Karolins landställe över midsommar, det var askul! Kändes skitskummt att sova utan alla andra igår när jag kom hem :P

Vi hade alltså ingen el eller rinnande vatten, och fick därmed förlita oss på vår finurlighet att hitta på saker att göra och det blir ju väldigt socialt på det sättet. Bilder finns här. Dom som var med var tjejgänget (alltså Linda, Karolin, Maria och Joanna) och Simon, en kille som Karolin känner från Gotland som vi alla fick sjukt bra kontakt med. Man känner verkligen att man hittat en bra kompis och nu vet man ju även att man har någon man kan slagga hos om man verkligen skulle behöva det på Gotland :P

I övrigt så flyter allt på som vanligt, ska se hur jobbet går de närmaste 2 veckorna när jag ska jobba mycket innan det bär av ner till Gotland. Funkar det dåligt så funderar jag på att söka något nytt, det är ju inte ett överdrivet roligt jobb så går det inte bra finns det ingen mening. Men det får vi ta då.

Snackade med farsan idag, han fyllde år. Blir bara mer och mer taggad på att börja plugga därborta i USA, ska verkligen sätta mig in i college-sökandet fram mot hösten.

Nån annan som gjorde nåt kul över midsommar? :)

By the way... De flesta kanske inte vet detta men jag är något av en datanörd (lol, det vet väl alla? :P)
I alla fall, för typ 1-2 månader slutade jag spela WoW, som jag spelat (förutom en paus på ett halvår) i typ 4 år. Och det är lite intressant, för under hela tiden jag spelade var jag fast beslutad att datorspelsberoende bara är ett dumt påhitt, men nu när jag slutat kommer jag ibland på mig själv att när jag har tråkigt så dubbelklickar jag på den där WoW-ikonen på skrivbordet, bara för att inse hur tråkigt det faktisk är och sen stänga av det... Aja... Vi får se... Jag lär väl hitta nåt nytt spel att fördriva tid med snart för WoW är det tveksamt att jag kommer att spela seriöst (ja, man kan faktiskt skilja på folk som spelar slappt och seriöst) igen, det är bara samma skit om och om igen.

Slut på nördsnack nu :P Slänger inte in någon dagens låt idag, det har gått för lång tid, så jag slänger in midsommar-resans låt istället, det var helt klart:
Magnus Uggla - Trubaduren (Visste du förresten att han sjunger om Per Gessle? Något jag lärde mig från Simon :D)

En tanke...

Hela mitt liv (iaf tonåren) har jag fått höra att jag ska gå och lägga mig tidigt för att människokroppen mår bäst då, och är designad för att vara vaken 8-22(give or take). Men jag är alltid pigg på kvällarna och morgontrött, så jag har skitigt i det, och lägger mig väldigt sällan innan 24.

Enligt Darwins evolutionsteori överlever endast de starkaste, och man måste hitta sin specifika nich för att överleva.
Kan det då inte vara så att min kropp säger till mig att hålla mig vaken längre eftersom att "natt-nichen" liksom är ledig? Bara mörkerseendet som saknas nu så e jag good to go.

Kul att sånna här grejer bara kan poppa upp i huvudet helt plötsligt, vad tror du?

EN FUCKING JÄVLA BIL!

JAG FICK EN BIL I STUDENTPRESENT!!!!!!!!!!!!!!

Nissan från -95 wohooo! Bilder kommer upp imorn, hade jättekul på mottagningen. Imorn blir de flak så de tjuter om de!

STUDENTEEEEN!

2

The prodigal blogger returns!

Bara en liten grej innan jag börjar rensa hjärnan på vad som händer atm: Min mobil har börjat fucka sig, så om jag inte svarar lr nåt, testa ring hem :)

Har bara slappat hela veckan, de kändes som att jag skulle ha jättemkt att göra så har tagit varenda litet tillfälle att vila. Men det har nästan inte hänt nånting :P Tror de vänder nu dock. Ikväll är det matchfilm och klassfest och sen imorn förberedelse för och mottagning. Sen är det studenten, nationaldagen pregame inför Söndagen och Sverige-Danmark och nu är vi bara framme i Lördagen. På Söndag möter vi då SMM, och av någon anledning är alltid nästa match den svåraste enligt coacherna. Men det känns bra, vi ligger på 2a plats, med ett mindre i målskillnad än STU, så det gäller i princip att vi spöar SMM eller förlorar med mindre än vad STU förlorar mot när de möter Tyresö. Tror jag iaf... Hur som helst, de 2 bästa går vidare och det måste vi göra!

Rensade skåpet för sista gången någonsin idag, HELT underbart! 2 dagar kvar nu. Tyvärr ska det ju bli 10 grader och regn, dåligt väder för första gången på 5 år lr nåt sånt, men jag hoppas på ett mirakel. Så länge det inte regnar är jag glad iaf.

Appropå flaket så va vi å köpte lite öl häromdagen, och då får man se vackra bilder som denna :D


Nu kom Linn hit så jag ska va lite social... Pussigull

RSS 2.0