Shamwow!

Dubbning av nåt tv-shop liknande, sjukt kul!


Sick of it!

Ibland blir jag så sjukt jävla trött på min familj.

Dagens händelser började med att jag och mamma gick hemmifrån samtidigt, jag skulle till doktorn.
Mamma: "Kan du skotta gången här när du kommer hem sen, för det smälter nu, men i natt kommer det frysa på, så att det blir is här, så jag vill att du ska göra det direkt när du kommer hem innan det hinner frysa"
Jag: "Aa, visst"
Mamma: "Och då menar jag innan du gör något annat"
Jag: "Jaaaaa"
Mamma: "Alltså innan du sätter dig vid datorn eller nåt sånt"

Asså så här gör min mor hela tiden, hon ber en göra något och när man säger ja så slutar hon inte utan hon fortsätter genom att säga samma sak på flera olika sätt och det har både jag och min brorsa bett henne sluta med, hon förnekar att hon gör så... Så jag säger "Inte för att bråka, men det är exakt sådär du gör och som vi ber dig att sluta göra". Då lackar hon å börjar skrika att de e bara för att annars så gör vi inte som hon säger, så då blir jag lite irriterad.
Sen kommer jag hem och tar inte ens av mig skorna utan tar direkt en spade och börjar hacka de 15-20 meter (jag är jättedålig på å uppskatta, men de e långt) ut till grinden som nu frusit till is. När jag hållit på i en timme och kommit ca tre fjärdedelar så kommer hon hem och börjar klaga på att det är vatten på gången! Inget tack för att man hackat så jävla mkt att huvudet på spaden har blivit helt böjt och man har stora blåsor på händerna, utan klagomål för att snön bredvid gången har smält och runnit ner på gången, och kallade mig otacksam! SOM ATT SNÖ INTE SMÄLTER I PLUSGRADER!?!?!? Och hon säger att hon inte bett mig ta bort isen, men om hon säger "hacka idag, för det kommer va is imorn annars" så uppfattar iaf jag det som att man ska hacka bort isen om det redan hunnit bli is! Tappade helt besinningen och började slå spadjäveln mot ett träd, som tur var blev den då iaf rak igen. Sen drog jag in till stan resten av dagen och kom just hem.

Jag måste låta helt galen, men de som känner mig vet att jag i princip aldrig blir arg, å de här va liksom inte droppen som fick bägaren att rinna över, de va mer nån som hällde ett helt badkar över en redan full bägare, så jävla nonchalant och otacksamt var det!

Fy faaaan va skönt de ska bli att ta studenten så man kan ta sig bort från det här helvetes-hålet!

GALET!

Hittade en lista på 10 personer med sjuka förmågor, har bara hunnit kolla på en hittils å den måste jag lägga upp, kommer säkert slänga upp fler också.





Den sista är 5 delar, så se till att du har 50 minuter på dig :)

Kung Daniel?

Jahapp, nu är det officielt att Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling ska gifta sig. Jag har egentligen inget emot monarkin i Sverige, jag tycker bara att det är ett föråldrat system som man verkligen borde tänka igenom innan man blint accepterar genom att tänka "det är väl rätt gulligt med en kungafamilj".
Ser man det krasst är ju monarkin en kvarleva av ett samhälle byggt på förtryck, och tanken på att den enda personen i Sverige som står över lagen inte är folkvald utan står där pga sitt blod är inte överdrivet demokratisk om man säger så...
Jag tycker att monarkin har spelat ut sin roll, det finns ingen riktig anledning att den ska leva vidare.

Vad tycker du?

Dagens låt: The Ting Tings - That's not my Name (Inte överdrivet bra låt egentligen, men fan va glad man blir av refrängen :P Crank it up!)

Xeeeeena

Sitter här å kollar på Xena-Krigarprinsessan, va ett bra tag sen man såg de :P

Kvällen va rolig, de blev billiard å sen utgång me grabbarna. Kul kväll asså, får se hur kul de blir å träna imorn bara XD

Ooopss... 20 över 3, kanske borde sova hehe

G'night

Sweettooth

Va påväg hem frånallergidoktorn stannade jag på Willys för å köpa godis, e de ok å ta en 20 minuters "omväg" för å köpa lite godis en onsdag? :P

Jag har hittat rätt mkt info till mitt föredrag om djurförsök imorn, nu ska jag bara skriva ihop det så jag vet exakt vad jag ska säga. Så vad tycker du om djurförsök? Skulle va kul att höra lite åsikter innan diskussionen imorn :)

Men nu först ska jag bara ta de lite lugnt. Vila hjärnan å käka godis :D

Xoxo

Fan va kul då...

Blev riktigt deppig nu i eftermiddag. Jag ska ju till Irland med skolan vecka 11, och så kom jag på att de e då Linn fyller år... Har sett fram emot de jättemkt å nu e jag borta den veckan, fan också! Lyckades även till slut få en tid för operation, vilken vecka tror du? Vecka 11 såklart, så då fick jag skjuta upp den också...

Imorn har jag programmeringsprov å på torsdag har jag en stor redovisning,,, men jag ORKAR verkligen inte plugga just nu :(

Ska kolla på nån film eller nåt nu tror jag bara så man kan tänka på nåt annat... Att en så kul sak som en studieresa kan förstöra så mkt, shit asså!

Profilen...

Har spenderat senaste timmen till att försöka få fram profilen som borde vara längst upp i högra hörnet där... Pillat i koden å allt. Funkar inte fast det verkligen borde göra det... Blir så jävla trött!

Glad alla hjärtans dag btw ;)

Följ min blogg med bloglovin

ajusteja... bloggen ;)

Har tänkt skriva i typ 5 dagar nu men på nåt sätt alltid lyckats glömma bort de. Närminne som en guldfisk asså, verkligen. Jag öppnar ett internetfönster å så ser man nåt på Face (startsidan, nörd?) å bara, "ooh... de där kanske man ska kolla på". Då glömmer man genast bort bloggen.

Har väldigt gärna velat blogga dock, har nämligen en fråga som jag skulle vilja att ALLA som läser detta svarar på, skulle va gulligt!
När jag va inne i stan me Linn förra veckan hittade jag en väst på JC som jag för allt i världen inte kan bestämma mig om jag ska köpa eller inte! Jag tycker den e snygg, men vet inte hur mkt "estet" jag är å vill veta vad du tycker! Ska jag köpa den lr inte?
   
(Hade tyvärr inte med mig kameran så de fick bli mobilen å då blir kvalitén som den blir...)

Så vad tycker du!? Jag vill höra alla åsikter, gogo! :D

Lirade lite touch-football efter skolan idag, riktigt kul. Å imorn blir de mini-camp på Bosön. Tändning!

Vad ska man slänga in för dagens låt då? Chilla en sekund så plockar jag upp iTunes å hittar nåt fint... Eller förresten, jag har det!
Dagens låt: Papa Roach - Forever


Ännu en fin låt av Papa Roach

Nu ska jag snart träffa Maria, ciao!

Oh... btw... Om du vill veta hur klippningen förra veckan blev kan du kolla på bilderna däruppe, de e inte tillfixat lr nåt iofs, men längdmässigt iaf ;)

Wilkommen zum fussball!

Gårkvällen va skitkul, när alla väl kommit dit så började vi lira poker och höll på i nästan 3 timmar. Jag kom 2a, vilket innebar att jag iaf inte förlorade några pengar, men på slutet var det helt enkelt omöjligt att spöa Tim. Han hade typ 20 ggr så mkt marker efter att Freddan slösat bort allt sitt på honom, medans jag bara foldade bort cp-dåliga kort.
Efter det lirade vi lite NHL och Fifa på Henkes PS3. Ja å Tirre ägde sönder som Man-United!

Så vad har hänt idag då? Hade tänkt gå upp kl 10 å va lite duktig, men de va så stöööört skönt i sängen så lyckades ligga kvar till 12:30 :D
Sen drog jag in till stan, det var en mässa i Kulturhuset med arbetsgivare som sökte personal. Fick lite lappar och ska gå in på internet och ladda upp CVn och sånt. Me needs moneh!
På något skumt sätt lyckades jag sen träffa Karolin på T-centralen när jag väntade på tåget, va nice me lite sällskap.
Hur som helst drog jag vidare direkt till träningen sen, så jag har typ inte varit hemma någonting idag.
Träningen va verkligen stört rolig! Det går inte att beskriva hur kul jag tycker det är att spela amerikansk fotboll, går typ runt och skrattar! :D Och det är så skönt att knäna höll också, åh vad jag älskar fotboll!!!!!

Nu är jag typ definitionen av mys, dragit fåtöljen till datorn och bara sitter och njuter av att vara helt slut.

Dagens låt är ännu en låt jag helt glömt bort som jag älskade förut.
Papa Roach - Scars

Let boys be boys!

Idag drog jag in till stan me Linn efter skolan å kollade runt lite. Testade en väst bara på kul, och det va fan SNYGGT! Funderar på å köpa den, tänkte låta brorsan va smakråd först.

Ikväll kommer grabbarna hit, vi ska ha en riktig grabb-kväll: Poker, TV-spel... you name it! Ska bli skitkul! :D

Dagens låt: 30 Seconds to Mars - The Kill (Acoustic)
Lyssnar inte på dom längre, glömt bort å lägga in deras musik på datorn, får ta å fixa de!

(skulle ju inte banga på å se ut som Jared Leto,,, sångaren... å kunna sjunga som honom för den delen XD)

Nu måste jag gå å göra i ordning.

Hoppas du har en bra helg so far.

Haircuttzz

Efter ett superlångt klago-inlägg igår slappar jag med en kortis idag ;)

Yeah, klippte håret idag. Blev väl inte super, å de blev lite kort. Men jag bryr mig inte, i övermorgon kommer jag vara van, å då e de som vanligt igen :P

Läste på Lindas blogg om en tidning som hade sagt att killar har 12(tror jag) taktiker för att få tjejer i säng. Vad tror du om det?

Dagen låt: Foo Fighters - The Pretender
  ( Ganska cool video va?)

Todays lunch - Brought to you by: Telia

... Japp... så kommer det nog låta snart när man går in i matsalen. Nu har nämligen Hersby börjat med reklam i matsalen, antagligen för att finansiera det eller något sånt... Det är nån hemsida som har något med bio att göra som satt upp massa posters för bl.a. filmen Kenny Begins.
Dom har även gömt lite lappar man kan lämna in till mattanterna för ett nyckelband!!! oh my god ge mig!... nä, men hittade en sån där lapp på min talrik, men tyckte att de va för långt till en mattant, inte riktigt värt att ens ställa sig upp för ett nyckelband.

I övrigt är jag ganska stolt över mig själv för att jag faktiskt orkade pallra mig iväg till skolan idag, har mer eller mindre varit sjuk i 2 veckor, och igår och förrgår var det riktigt dåligt, idag har jag mest bara ont i haalsen å huvudet. Var dock alltså tvungen att dra till skolan idag ändå, men nej, inte för kunskap eller nåt sånt där töntigt (ligger typ i fas i allt utom fysik ändå). Jag var tvungen att dra till skolan för att min mentor har varnat mig att jag kan komma att få en varning om indraget studiebidrag... kul...

 Kan nån berätta för mig när fettisdagen är? Känns som att de e konstigt att dom REDAN har börjat sälja semlor, dom brukar börja tidigt, men damn... Säljs det julgranar snart eller?

Slutligen måste jag vädra lite om hur tröga vissa människor är. Det kommer en buss samma tid varje morgon som det står "Skolbuss - Endast till Hersby" på. VARJE morgon går folk som ska gå av före eller efter Hersby, och varje morgon försöker folk gå på bussen vid Hersby, och då står det t.o.m. "EJ I TRAFIK" i stora bokstäver. JAG FÖRSTÅR INTE!!! Hur fan kan folk ha så dålig uppfattningsförmåga att dom inte märker att det står fel sak på bussen, att det bara är skolelever på bussen och att ingen annan på hållplatsen försöker gå på!? JAG FÖRSTÅR VERKLIGEN INTE! Någon skulle säkert kunna åka förbi i en bil och plocka upp folk som tror att det är bussen. Och hade det inte förstört för mig så hade jag väl bara stört mig lite på det, men nu är det så att bussen måste stanna flera gånger extra bara för att folk inte förstått att den bara går till Hersby. Och när busschauffören stannar 2 stationer innan Hersby för att plocka upp folk är det nästan ännu värre, då är det han som inte förstår att om man bor 500 meter från skolan tar man fan inte bussen! JESUS CHRIST! Ibland är man glad att man går natur...

Nu måste jag sluta, annars kommer min Multimedialärare fatta att jag inte gör det jag ska ocks lacka :P

Peace out!


Die Welle

Ville bara tipsa om filmen The Wave (Die Welle). Tiktigt bra film, handlar om en lärare i Tyskland som har som ett enveckasprojekt att undervisa om autokrati (tror det heter så på svenska...). Det går hur som helst överstyr och det slutar med att en radikal grupp utan någon egentlig ideologi skapas.

Måste ses!

RSS 2.0