1

Har bestämt mig att jag ska ta tag i mitt liv nu. Vem bryr sig om hur det ser ut idag? Det är vad jag gör för att det ska se bra ut imorn som räknas.

Dagens låt: The Streets - Dry your Eyes (Sjukt cool livelåt också, så om du har lust, leta upp en liveverision me bra kvalitet :))
 

Sjuk

Har varit sjuk sen i onsdags och det har verkligen inte hänt nånting, så har typ inget kul att skriva om =/

Igår var jag hemma hos Linn å spelade Guitar Hero o kollade på film.
Och idag är det träning, men jag ska inte vara med för jag har varit sjuk, å sen ikväll ´så ska vi nog ut. Guess that's it...

Ha en bra dag ;)

I solemnly swear...

Att komma hem från skolan och vara så kall att man inte känner kallvatten är ju skitkul... Men nu när man får i sig lite tortellini känns de iaf lite bättre :P

Idag finns det mycket att berätta! Den viktigaste saken är såklart att Barack Obama snart ska svvära eden för att bli USAs president! Kl 15.00 svensk tid börjar ceremonin men det är först kl 17.56 han kommer svära eden. TV4 sänder direkt mellan kl 17.30-18.25, då ska jag kolla :)

(Den här postern görs bara i limited edition, å säljs på Ebay för 700 dollar(!))

Nästa sak är att jag i Lördags spelade första träningen i det nya Amerikansk Fotbollslaget här på Lidingö: Lidingö Saints www.lidingosaints.se
Jag hoppas att jag får spela, jag tycker att jag borde få det, det enda "problemet" är ju att jag ska operera knäna, vilket gör att jag kommer vara borta från spel i nästan 3 månader och då vet jag inte om jag blir uttagen :( Vi får se...

Hmm... de va nåt mer men de kommer jag inte på nu :P

Tjingeling!

<3 Heineken


Dom där grabbarna är precis som mig ;)

Superladdningen som sket sig

Har varit orolig, nervös å lite rädd om jag ska va helt ärlig för idag. Idag var dagen då jag skulle få sprutor i knäna, men icke! Så jag har laddat och i princip inte kunnat tänka på något annat dom senaste 48 timmarna, för inget.
Jag gick dit, dom gjorde ultraljud igen och sen fick jag en tid hos magnetröntgen och ska tydligen operera höger knä inom en månad :S On the bright side så ville jag hellre opereras, och operation inom en månad tar jag hellre än sprutor idag.

Så skolan har börjat igen... Och jag är redan trött på de, hell, jag var trött INNAN skolan började! Vill bara ta studenten nu så jag kan jobba mina timmar sen och inte behöva tänka på det något mer sen... Skolan nu är ju för fan ett jobb 24/7!

Dagens låt: Patrick Park - Something Pretty


Hope you're good!

Ännu en dag

Idag har jag varit inne i stan med Amanda, fick för några dagar sen ett infall att min nya grön-svarta skjorta skulle va skitsnygg med en väst, men den jag testade fick mig å tappa hoppet totalt, de e inte jag bara liksom :P
På vägen hem hookade Ari upp, han skulle hänga med Amanda å passa småungar... De va intressant... De e väl bästa sättet att beskriva det...

Sen träffade jag Linn, som jag knappt träffat på hela lovet, hon kom hem från Marocko igår. Vi snackade jättemkt å drack te, de va mys.

Snart börjar skolan igen, och jag har inte gjort min svenska-uppgift... Jag borde verkligen göra den men jag viiiill inteeeee! :(

Den riktiga anledningen dock till att jag skriver det här inlägget är för att tipsa om en låt :P

Shinedown - 45


Krig

Linda va här tidigare ikväll och kollade på Saving Private Ryan med mig. Man inser verkligen hur puckat krig är. Att några män med mycket makt genom ord kan skicka människor som egentligen inte har något behöv att slåss att döda varandra, för vad? Religion? Pengar? Säkerhet? USA har fightats i mellanöstern så länge jag har levat, och vad har dom fått ut av det? Att ännu fler människor hatar dom, och många Amerikaner (inte som dom flesta här i Europa tror majoriteten, men många) tror verkligen att konflikten bara kan lösas med våld.
Så européer säger att Amerikaner är puckade, men vad ska man göra? Det är ju regeringen som är korrupt. Är tyskar puckade för att dom följde Hitler? Kolla på filmen Die Walle (The Wave), så förstår du vad jag menar. ( har inte sett den en, men vill göra det!)
Jag tycker i alla fall att det är sjukt skrämmande att ett fåtal människor med makt styr vilka som ska få leva och dö här i världen.

Dagens låt är av ett riktigt hårdrocksband som jag inte lyssnar särskilt på i vanliga fall, men denna låt är jättelugn och fin och framför verkligen det jag menar i det här inlägget. Lyssna noga på texten.
Rise Against - Hero of War


Det finns inte mycket jag älskar mer än när rockband kör lugna låtar.

RSS 2.0