Cleaning-craze

Kände mig väldigt alert när jag kom hem från jobbet idag, så hittils har jag hunnit dammsuga hela huset och städa/rensa en stor del av rummet. Har en timme till på mig att fixa lite till, och sen blir det 200 euro freeroll på Unibet. Kom som sagt 27a på SM-kvalet igår så hoppas att det går lika bra eller bättre idag så att man kan casha in lite pengar :D

Minnen

Hittade lite bilder på datorn jag inte visste att jag hade kvar. Jag ville inte ha kvar dem, trots att bilderna var positiva.
Minnena är fina men väcker ändå andra, mycket sämre känslor och kommer aldrig att sluta göra det.

Det är sår man bär med sig hela tiden.
Sår som inte känns förutom när man tänker på dem.
Det är svek.

Dagens låt: Papa Roach - Scars

Det gick bara att embedda den akustiska versionen från YouTube, så om du vill ha den riktiga så får du söka där.

...fuck allt jag sa, fuck allt som var bra.

SHIT!

Gick all in på kvalet till online-sm i poker. A-Q. Killen som synade hade A-T å han lyckas få triss i 10or, ÄCKEL! Hade typ legat på 10e plats om jag vunnit den handen!

Slutade på 27/400 nu

Parry Hotter 6

Jarråååå va å såg Half Blood Prince igår, gillade den starkt. Det var ingen sån här "OH MY FUCKING GOD THAT WAS AWSOME!"-film, men den får ändå 4/5 av mig. Jag gillar att dom gör filmerna mindre "barnvänliga" om man ser till actioninnehållet för varje film, och jag hoppas att dom gör den sista filmen ännu mer för en vuxen publik, de blir så mkt bättre då.

Nu sitter jag hemma hos Linn, å vi har just käkat middag. Hon å Linda ska ut ikväll, men jag bangar för jag ska upp halv 7 imorn! YES!

Dagens låt: Apocalyptica ft. HIM ft. The Rasmus - Bittersweet  De enda bra banden som Finland producerat (NEJ jag räknar fan inte Lordi!!!) gjorde för länge sen en grej tillsammans. Edit: Jag glömde så klart det bästa Finland producerat: Evanescence, men eftersom de har en svensk sångerska räknar jag inte dom :P



Löning på Fredag, då ska vi festa like there's no tomorrow!
Over and out!

Parry Hotter

Såg den första Harry Potter-filmen när jag var liten och den hade premiär, jag hade såklart läst boken innan och tyckte filmen var skit så jag struntade i att se dom efterföljande filmerna. Men i brist på icke sedda filmer i mitt arkiv så bestämde jag mig för att kolla på dem, se om de andra kanske var bättre. Dom kan ju aldrig bli lika bra som böckerna! Såg de första 4 och var inte alls extatisk, 4 var ok... men inte mer. Sen kom 5an, The Order of the Phoenix, vilket jag trodde skulle bli ytterligare 2h30min bara sitta där och vänta på att filmen ska ta slut så man iaf har det avklarat, men icke! Jag gillade den faktiskt! ÄNTLIGEN hade skaparna fattat att man vill se lite magi-fighter, slutscenerna där på ministeriet e riktigt snyggt gjorda!
Nu ser jag fram emot Halvblodsprinsen, måste gå och se den någon dag nu. Bara jag får in lite pengar, inte fått min Juni-lön än så jag är luspank efter Gotland XD

Back from Gotland!

00:20 - Cityterminalen, Stockholm
00:30 - Stockholm Stadion
00:40 - Ropsten
00:55 - Hemma, Skärsätra, Lidingö

Mitt resultat efter en hel dags resande på en för liten mountainbike där bara 4 växlar funkar :P  Tycker det är helt ok hehe.

Trodde att jag skulle ha massa fina bilder från Gotland nu, men när jag kom ner dit så märkte jag att kameran var oladdad, fett kul... Sen var det väldigt dåligt väder också, men resan i sin helhet var ändå jättekul!


Nu ska jag träna överkropp, fick ju rätt bra benträning inatt så att säga. Efter det ska jag träffa Henke å sen får vi se vad som händer ikväll.


Ha reh!

They say you shouldn't ponder about what might have been...

Det sägs att man inte ska tänka "what if?", men alla gör vi väl det i bland.
Oftast handlar det om de stora händelserna i livet: "Tänk om mina föräldrar aldrig hade skiljt sig", "Tänk om Leo aldrig hade blivit född". De här stora sakerna som man vet skulle förändra hela ens existens.
Det man inte tänker på är de små sakerna.

För ett par år sen satt jag i ett hotellrum, i Italien tror jag att det var. Jag hade veckan innan varit ledare på ett basketläger, och på det här lägret fanns det en tjej-ledare jag tyckte verkade rätt spännande. Jag hade börjat smsa väldigt mycket med en annan tjej också, och vi snackade jättemycket. Till slut så bad jag om numret till den här tjejen, vilket hon råkade ha. Tänk om jag inte hade vågat göra det, tänk om jag INTE hade bett om det där numret. Då hade jag inte haft min absolut bästa vän i hela världen idag och jag hade inte haft den vänskapskrets jag har.

We can't ponder over the choices we made, but we should dream about the ones we didn't make. Don't be afraid to live life.

Jag ska leva efter detta på Gotland. Ingen rädsla, rädsla är vad som stoppar oss från att leva.

G-town

Imorn bär det av ner till Gotland, vi ska sola, mysa och festa i 5 dagar... Asnice!

Innan dess vill jag hitta en jäkla laddare till min laptop bara så man kan ta med den och kolla på lite film, men det lyckas jag inte så bra med... Aja shit happens.

Mitt internet har inte funkat här hemma, och just nu använder jag Anders mobila bredband till min stationära dator. Hoppas allt är löst när jag kommer hem.

Dagens Låt: Rise Against - Paper Wings den e lite deppig i texten, men för mig handlar den om självständighet så den får mig glad och taggad ändå :D

RSS 2.0