Livet är allt härligt!

Om någon för ett år sedan hade berättat för mig allt som hänt och hur mitt liv skulle se ut idag hade jag nog inte trott på det. Imte för att det hade varit svårt att tro på utan för att det hänt så otroligt mycket det här senaste året, både bra och dåliga saker. Men det viktigaste och det jag är mest stolt över är att jag har lyckats vara stark nog att ta mig igenom de dåliga sakerna och idag sitter här glad. Nästa år kommer nog medföra ännu mer överraskningar, jag har ingen aning vad jag kommer göra efter studenten men jag kan tänka mig att det närmsta året kommer bli det mest händelserika i mitt liv, och inte bara fram tills nu utan HELA mitt liv.
Så därför har jag en fråga till dig som läser detta: "Vad kommer hända det närmaste året i mitt liv?" :) roliga å kreativa svar uppskattas

Appropå studenten så fick jag min mössa idag! :D:D:D Det känns så härligt! Varje sån här liten sak gör att det känns som att man snart är där. Alla vuxna säger att man ska njuta nu medans man kan, men jag kan inte vänta tills jag är fri från skolan, även om det betyder sitta i kassan på Willy's så är det en välbehövlig ändring i mitt liv efter 12 år, två tredjedelar av mitt liv!

Dagens låt: The Ataris - Boys of Summer (de börjar ju bli varmt nu :D)

Dumma kristna

HAHA, dom här grabbarna läser texter från fundamentala kristna hemsidor, man tycker lite synd om vissa människor. De två första e nästan bäst XD



Mode

Det sägs ju att stil är inte vad andra tycker är stil utan vad man själv tycker är stil. Och visst ska man klä sig i vad man trivs, men man vill ju se bra ut för andra också. Annars hade jag sagt att min stil var att gå runt oduschad i mjukbyxor och hoodie. Men då måste man veta vad som är snyggt just nu, vad som är mode, och det är jättesvårt att veta som kille. Hade herrmode varit större och mer lättåtkomligt  hade jag säkert varit en modenörd :P Som det är nu finns det dock typ inga bloggar alls och och det finns bara ett fåtal tidningar, men om det står något någonstans om herrmode så står de om nån rock som kostar 10995 kr. Sure, det är väl mest för inspiration men jag, som de flesta män, ser inte mycket skillnad på rock och rock. Det behövs verkligen fler källor för oss "vanliga" killar som vill klä oss snyggt, inte bara information utan även affärer. Det är som ett avsnitt av The Simpsons, där Marge tröttnar på alla moderna gym och startar ett vanligt gym för vanliga kvinnor. Det är något sånt vi behöver, en modekälla för oss vanliga män.

Appropå gym borde jag träna lite mer tror jag :P Sen jag opererades har jag nästan inte tränat alls, å gått upp 2 kg XD. Men jag kan liksom inte köra ordentligt, för jag vet inte vad jag får göra. Har fortfarande inte fått komma till sjukgymnasten, men ringde dom idag iaf.

Nä, nu blir de till att göra lite flash-film, har massa plugg.

Dagens låt: Slipknot - Duality, sjukt cool video

De rullar på.

Jag är inte död, har bara inte haft något kul att skriva om. Har jättemkt i skolan och så, å de e inge kul å läsa om å inget jag orkar skriva om heller. Imorn är det högskoleprov, de e första gången jag gör det, så det ska bli intressant.

Ha de

Scratch that!

Scratch that! Nu e jag fan glad å stolt över mig själv :D

Och jag gjorde klart PMet också, jag e föööör bra på å flumma, jag skriver bättre uppsatser och dyl när jag inte läst vad fan det är jag skriver en uppsats om!

Så nu har jag ingen tidspress på mig iaf och ska inte tänka på svenskan nåt mer föränn imorn då jag måste skriva själva talet, men som sagt... Äger på att flumma så de borde va lungan ;)

Peace out!

Gaaah!

Åååh jag kan inte tänka klart typ! Det känns som att det är något som springer runt i huvudet på mig så att jag inte kan tänka.
Jag borde egentligen skriva mitt Svenskaföredrag och dess PM, men jag hittar ingen inspiration och vet inte vad jag ska skriva :( Blir galen!
Jag sov aldeles för länge idag också. Visst, de va asskönt å till slut få vila när man inte hunnit göra de sen man kom hem från Irland, men jag missade massa tid jag skulle velat använda till annat, som att dra till gymmet eller skriva det här jävla talet. Det värsta e att jag känner aldrig så, men som sagt, nånting är konstigt i mitt huvud idag! Jag ska nog ta en liten paus och starta om helt.

Hoppas du har en bra dag iaf.

Amen kul...

Mycket sägs ju kunna ge cancer numera, hörde just en till grej på radion som dom tydligen kommit fram till kan ge cancer... oralsex... kul... ;) Kan va värt å leva på gränsen ibland lr vad?

Borde egentligen plugga fysik nu, men jag pallar verkligen inte. Jag gör provet imorn å hoppas på G så får vi se hur de går, jag får inte in mer nu ändå.

Ska istället sätta mig och lägga till lite bilder i mitt "väggen-album" på datorn, ska nån dag bäställa dom bilderna å så ska dom åka upp på en del av väggen som stått tom typ ett halvår nu i väntan på dom där bilderna.

Orkar nog inte skriva nåt mer nu, men måste avsluta med ett skönt jävla citat från en gång när jag va ute som borde åkt upp här för länge sen, men glömt bort.

"Jag blev överrumplad av massuppfittning"


Tjoflöjt!


(massuppfittning-missuppfattning) för dig som inte förstod, jääävlar va kul de va när man va packad :D

Nöjd

Idag har jag varit glad, just nu är jag iofs ganska trött, men under dagen har jag mest varit glad bara.
Började ju med sovmorgon fram till lunch och sen drog jag till doktorn för å få en spruta så jag hade bara en lektion, men har ju pluggat fysik hela dagen ändå så e tröttare än vanligt. Jag tror att jag ser väldigt rolig ut när jag är glad, för jag lyssnar ofta på skön, rätt rockig musik och spelar luftgitarr lr nåt å hänger med i musiken, but I love it so I don't care ;) Att sitta still när man lyssnar på musik å e glad går ju inte, och om nån skulle döma mig för att jag är glad så e de deras problem imo :D

Bara en liten sidenote... FAN VA FYSIK ÄR TRÅKIGT! Jag dör typ, hatar de här vi har nu me ellära å sånt, de e så abstrakt jag kan inte se det framför mig och då är det jättesvårt för mig att plugga in.

Jag hade någon dagens låt idag... Vilken va det... Oh just det! En RIKTIG klassiker!

Eagle Eye Cherry - Save Tonight


YouTube har typ börjat skydda alla musikvideos så man inte kan "embedda" dom, tycker jag e lite dumt men aja...

Vårväder? Kanske?

Stod på Ropsten och väntade på tåget tidigare idag för jag hade varit inne på Sophiahemmet idag igen (insåg att jag kommer vara där 3 dagar i rad XD man känner sig ju jäääättefrisk). Iaf, märkte hur fint väder de va ute, inte ett moln på himlen mitt i Mars brukar väl tyda på att de snart blir varmt? Jag hoppas det iaf :D

Något annat jag märkte när jag stod på Ropsten var en person med, för att vara lite snäll, Downs Syndrom. Fast jag kanske inte borde vara så snäll och kalla det nåt annat, mindre snällt, för den här snubben verkade inte va särskilt snäll. Han höll typ för dörren när en tjej skulle gå igenom så hon fastnade, va iofs rätt kul... men ändå :P Hursomhelst, det jag ville komma till va att den här killen tryckte med halvöppen mun ansiktet mot glasrutan... Fan va kul de såg ut, började typ garva... börjar typ garva bara av å tänka på det. Min fråga är: Gör det mig till en dålig person? Och tycker du att det är rätt att inte föda ett barn om man vet att det sannolikt kommer födas med en genetisk sjuktdom?

Shit asså... Började skriva det här inlägget typ kl 5, nu är klockan 3 på natten, och jag kom just hem från skivan, hehe.
Skivan va ASKUL! De va Sophie å Ellinor å massa tjejer som hade den. Temat va saker som slutar på -ist, jag va cyklist, me tajta cyklarbyxor å tävlingströja å allt! Som sagt, tyckte det var mycket roligt att festa me alla på en Tisdag ;)
Att hoppa runt på dansgolvet med ett nyopererat knä vet jag inte hur bra det är bara, får se hur de mår imorn...

Appropå imorn borde jag nog gå å lägga mig nu.

Måste slänga in dagens låt bara, som sagt brukar låtvalen symbolisera hur jag mår just nu, men dagens gör verkligen inte det.
Men som den ateist/agnostiker jag är så kan det bli lite tråkigt att inte ha något att tro på. Jag vill därför tro att det finns något slags öde eller liknande, och idag har "dagens låt" spelats upp helt random 5 ggr i min iPod, även fast jag inte är på det humöret, men jag antar att den symboliserar något annat just nu isf.
Thåström - Fan Fan Fan

De gick bra =D

Jepp, nu va de gjort :D

Det dom gjorde var typ att skära upp två små hål i knät och sen skar dom bort blodkärlen som hade vuxit fel. Dom hittade också att jag tydligen hade en broskskada också, men de ska inte va någon fara.
Nu känns det iaf jättebra. Knät e ju lite stelt å jag e lite sådär halv-yr för att jag varit sövd, men knät gör inte ont alls och jag har inte ens tagit någon citodon lr nåt.

På fredag har jag fysikprov, och jag har ingen koll alls, måste alltså plugga in 100 sidor på 3 dagar, hade tänkt plugga både i helgen och idag, men i helgen va jag för sjuk å idag har jag varit för yr och så... Menmen... jag får jobba så bra jag kan dom närmaste dagarna å hoppas på G, de borde räcka eftersom jag fick MVG på förra. Om jag då får MVG på slutprovet klarar jag nog MVG.

Typ fastnat helt i Rise Against just nu, inget förutom de 35 låtar jag har av dem spelas på iPoden just nu.
Så dagens låt måste ju vara Rise Against - Paper Wings

Om 9 timmar ligger jag under kniven

Har varit sjuk å har inte ens orkat plugga, så ja har inte haft något att skriva om egentligen...
Imorn ska jag iaf opereras, och jag hoppas verkligen med hela mitt hjärta att det här inte skjuts upp längre, för det var snart ett år sen dom sa att jag skulle få behandling inom 4-6 månader och jag orkar inte väntan längre!

Hur som helst... Kommer säkert skriva lite imorn, då kommer de ju sannerligen finnas något att skriva om!

Hare!

Hemma igen

Hemma igen från Irland. Hände så mycket där att jag inte kan skriva allt här, det skulle ta aldeles för lång tid, å har spenderat halva dagen med att lägga upp bilder på Facebook å tagga folk.

Va på hockey innan idag, Gnaget förlorade tyvärr mot Västerås i sudden death =(

Dagens låt: Rise Against - Roadside

Ireland here I come!

Yeah! Imorn åker jag till Irland, så nu måste jag sova. Vill bara önska alla en bra vecka när ja e borta :)

RSS 2.0