Gott nytt!

Kom hem igårkväll, å va så SJUKT trött. Hur kan man bli helt utmattad av att sitta på ett tåg i 7 timmar? Kan man ha så tråkigt att man blir utmattad? :S
Hur som helst. Den som uppfinner en teleportör är min idol!

Åre va nice, va rätt kallt men de e ju inte varmare här hemma om man säger så... Lägger upp lite bilder senare, pallar inte nu. <3 min kamera

Enligt en rysk forskare kommer USA att genom ett inbördeskrig att splittras år 2010. Så här kommer det se ut.

Jag har bara en fråga... Hur fan skulle ett "land" i nordamerika få ingå i EUROPEISKA Unionen!? Ryssar asså...
Hela historien: http://online.wsj.com/article/SB123051100709638419.html


Dagens låt: Coldplay - Viva la vida  (mest för att jag haft den konstant på hjärnan de senaste 2 dagarna)



Nu ska jag hoppa in i duschen å fixa mig för ikväll. Ska förkröka me grabbarna hemma hos Tim, sen ska vi dra ut. Får se vad vi hittar!

Jag svär! Nästa person som spelar Womanizer av Brittan för mig slår jag in framtänderna på. Sämsta som hänt musiken sen My Hump.

Åre

Imorn bär det av till Åre i 3 dagar. Är inte överdrivet taggad för jag börjar känna mig ganska förkyld, och jag pallar inte vara uppe i Åre och bara sitta inne.

Idag har jag varit inne och kollat på rean, ville hitta en tröja jag kan ha till t-shirts, helst en sån Fred Perry-tröja som blev stulen, men dom var inte på rea och jag har inte råd att köpa en tröja för 800:- just nu... Mamma köpte iaf en t-shirt till mig, så något fick jag med mig hem.

Lite skakig bild men whatever :P

Dagens låt: Evanescence - Bring Me to Life


Nu måste jag göra om filmer till mp4-format så jag kan kolla på dom upp å ner från Åre.

Nån som ska göra något kul på nyår!?

Puss

GOD JUL!

Morgonen började med att jag var supertrött, och på något sätt så gör hela familjen jättemycket ljud, vilket bara gör allt värre. Julro, snälla? :P Men vem kan klaga när man fått julklappar!?

Jag fick en mössa, ett par handskar, 2000:- i bidrag för att åka till pappa och en digitalkamera. Jag brukar alltid önska mig en kamera bara för att fylla ut listan, men brukar aldrig vänta mig att få en eftersom dom är rätt dyra och så. Men nu fick jag en! Sjukt nice! Då blir de kanske lite mer personliga bilder på bloggen också! :D

Dagens fråga är: Vad har du och din familj för traditioner på julafton?
När jag var mindre brukade vi alltid fira med hela familjen på mammas sida hemma hos mormor och morfar, men det gör vi inte längre. Nu har vi istället julklappsutdelning med familjen på morgonen, och sen blir det lite olika ställen varje år. I år bär det av till min morbror Göran.

Hoppas du har en underbar jul!

SEEEEG

Jag har verkligen bara segat hela lovet hittils, så jääävla skönt!

Men nu börjar de bli lite tråkigt.. Tur då att imorn ska jag in till stan me Linda, sen e de julfirande 2 dagar, sen bio med Amanda å Frida å så dagen efter de åker jag till Åre, så jag har iaf lite planer upplagt.

Robert Gustavsson är fan rolig på ett tidlöst sätt asså... Tror jag skulle kunna sitta en hel dag och bara titta på klipp av honom på Youtube. Denna upptäckte jag nyss:


Dagens låt: Raubtier - Kamphund  (brukar inte gilla svensks musik så mkt, men den här låten har nåt i sig som gör att jag inte kan sluta lyssna)


Shorty

Bara en kortis idag...

So... LOV! Så jeeevla skönt!
På ett sätt känns de som att man har press på sig att göra massa grejer nu när man har lov, särskilt första kvällen ska man ut och festa osv. men jag är verkligen inte taggad på de. Stannade hemma igår för att jag ville, dessa dagar jag får nu ska jag njuta av och bara vila på! Festa kan man göra hela året ;)
Vad tycker du?

Va och gymmade igår för första gången på länge, har ju inte gymmat när jag tränat med hooligans. Har inte hunnit/orkat. Men de va nice.


Tjingeling

HJul? Vadå hjul?

Nån annan som tycker att det inte känns alls som att det är jul om en vecka? Don't get me wrong, detta är nog det mest efterlängtade lovet någonsin, men fan... De e ju typ höst ute å visst, huset i allmänhet e ju pyntat, men jag e bara på mitt rum å de ser likadant ut som vanligt... Å på morgnarna e jag alldeles för trött för att ens märka om någon målat väggarna rosa XD

En sak e ju positiv me att de inte e nån snö iaf, å de e ju att om tomten landar me sin släde så måste de ju bli någon slags märken om de inte finns någon snö som han kan landa på där spåren kan snöa igen... Vi kanske löser ett av livets stora gåtor detta år! Var kommer dessa paket ifrån!?

Nu e Linn på väg över hit, vi ska hänga lite, ska bli najs. Va ett tag sen vi bara hängde, först hade hon massa plugg å sen hade jag massa plugg å sen har hon ju träffat en liten pojke så de har inte riktigt blivit av ;)

Hoppas hon kommer snart, för jag vill ha bulle, å jag kan ju inte ta innan hon kommer hit :P

Dagens låt: Steve Miller Band - The Joker


Tjolahopp!

Så glad!

Jag e så jävla glad asså!
Fick MVG på fysikprovet, höll på å börja skrika av glädje, känns töntigt men jag behövde de här så sjukt mkt! :D
Nu vet jag att jag kan liksom, då kanske de släpper å blir lite lättare å motivera sig :)

Snart blir de projektarbete.

Bai

Så jävla stolt!

Jag är så sjukt jävla stolt över alla mina lagkamrater som stod upp under hela matchen och vägrade lägga av! Extra poäng till Mange Berggren och Martin Kustvall som blev tvugna att spela hela matchen, både offence och defence.
Alla frågar mig hur det känns, och om det var värt varenda helg i 3 månader. Jag svarar att bara att springa in på den där planen och bli presenterad var värt det flera gånger om, det var ett sånt sjukt rus! Ångrar det inte för en sekund!

Själv är jag nöjd med att jag gav absolut 100%, jag gav aldrig upp. Men samtidigt önskar jag att jag hade kunnat mer, stod mot en rutinerad Center på 120 kg, det var inte så superlätt att ta sig förbi om man säger så.

8 av 18 skadade sig, 2 axlar ur led (Adam Nobs drog axeln ur led, gick in och spelade igen, och drog den ur led igen!) , 1 trodd spricka i axeln, 2 hjärnskakningar och lite andra skador. Det var egentligen bara en liten jävel som jag inte tror gjorde illa sig egentligen så farligt, han är den enda som inte har min respekt.

Jag spelade i alla fall hela matchen mot Oscar Werner, deras center. Överlag var det många i Killers som spelade fult, men Werner var faktiskt riktigt sjysst, när han fick ner mig höll han mig nere tills spelet var över, det är helt ok, men sen hjälpte han mig upp! Respekt!

Slutresultatet för dig som inte hört de blev 0-83, men nästan alla poäng släppte offence in :P jag är jävligt stolt över mitt defence, och vi har fått massa beröm.

Nu ska bli av med känslan av att en plogbil kört över mitt huvud.

Dagens låt har jag haft förut, men den passar så bra med tanke på gårdagens match: "Why give up? Why give in? It's not enough, it never is, so I will go on untill the end!"
Dagens låt: Breaking Benjamin - Untill the End

Mattemattematte matchmatchmatch

Har pluggat matte hela förmiddan, skulle till kiropraktorn å få min rygg knäckt egentligen imorse, men jag avbokade de så jag skulle få lite mer pluggtid. Nästan klar nu! 2 sidor kvar, sen kan jag börja repetera.

Imorn är den stora matchen, och jag är inte nervös alls för den, jag är nog mer nervös över att jag inte riktigt fattat att matchen faktiskt är imorn, och att jag kommer få värsta chocken när jag springer in på plan XD

Det ska hur som helt bli helt galet kul, jag tror på oss, för jag vet hur bra vi är. Det är ju inte många utanför laget som tror på oss, och det gör ju att vi inte har någon som helst press på oss. Vi kan förlora och ingen skulle ha något emot oss. Men NÄR vi vinner så kommer euforin vara total. Vi kommer vara hjältar. Det är där jag vill vara om ca 25 timmar.
G-sätra däremot har ju all press på sig, dom förväntas vinna. Om dom förlorar eller t.om. spelar jämt med oss blir det lynchning, det kan bli avgörande.
Sen har vi det klassiska scenariot att dom underskattar oss.

Hur som helst ska det bli otroligt kul imorn, can't wait!

Dagens låt: Johnossi - 18 Karat Gold


Go Hooligans!
Go D-squad!

You gotta fight! For your right! To paaaaartyyy!

Idag har det hänt mycket, först lackade min programmeringslärare när jag kom en timme sent till lektionen för att jag varit på fysik-stugan och pluggat, även fast jag hade sagt till honom att jag skulle göra det, och han sa att han förstod det.

Sen drog jag till biblan med Marcus å 4 tjejer, vi skulle plugga fysik men de gick inte så bra ;) de gör verkligen aldrig de! Haha

Sen nu kl halv 5 var det den traditionsenliga biljettlöpningen! Den går till så att alla får vet NÄR biljetterna till matchen ska släppas, men inte VAR, så alla väntar där man tycker det är mest taktiskt att stå, och sen ropar dom ut i högtalarna var man kan köpa dom, och alla löper dit för att vara säkra på att få biljett. Men det är bara 3or som köpt supportertröja som får göra det.
Jag kunde iofs gå in genom en annan dörr till rummet där dom säljer biljetterna eftersom jag spelar i laget, men de va kul ändå :p
Känns väldigt verkligt nu när biljetterna släpps... Det är fan bara 3 dagar kvar nu, och jag har galet mkt i plugget! Vet inte hur jag ska hinna allt! :S

Hittade den här filmen på internet, sjukt cool! Han hade med andra låtar också... Lite för mkt fritid? :P

Love is Gone - Animated Christmas Lights from LiquidRetro on Vimeo.

Safe sex

Det är viktigt med säkert sex! XD


Socks

Idag skulle jag egentligen ha pluggat hela lunchen, men jag drog in till stan och gjorde lite ärenden ist. Köpte strumpor till matchen, köpte en vattenflaska och lämnade tillbaka 2 böcker jag köpt som julklappar, hittade dom billigare på internet så...

Bästa grejen idag måste ju helt klart varit svenskalektionen, vi fick tid till att läsa vår bok å vi va så stilla att lamporna, som styrs av rörelsedetektorer, slocknade. Varför var vi då så stilla? Kanske för att ingen gjorde nåt? 5 pers låg och sov på bänken och resten stirrade typ ut i tomma luften i 1 timme, kuuuul :P De som va så bra var iaf när läraren gick runt och väckte dom som sov, underbara förklaringar :D

Nu ska jag göra det sista i fysiken så jag har hela morgondagen till att repetera det sista... Och som att inte de va nog så har min hitler-wannabe-svenskalärare slängt in 2 uppgifter som ska va klara till Lörd resp. Månd. Snälla kan någon göra dom åt mig?! :P

Nä, nu ville brorsan tydligen kolla på Heroes, så de blir de först!


Alex goes emo

Okej, tog väl i lite väl mycket när jag tog bort bloggen, hade fått ett meddelande som jag inte uppskattade och som fick mig att ifrågasätta varför jag lät alla läsa min blogg, utan att veta vilka dom är. Om du läser det här är du därför troligen snäll nog att få läsa om mitt liv ;)
Jag kan på det sättet säkert vädra min hjärna utan att behöva tänka på allt för mycket vad jag skriver.

Denna vecka kommer utan tvekan att vara den viktigaste, och samtidigt mest slitsamma vecka jag varit med om. Det börjar med Fysikprov på torsdag, och om jag skulle sätta ett MVG på det skulle det vara så OTROLIGT skönt, bra för mina betyg och det skulle få upp mit självförtroende lite, börjar få känslan att jag tappar skolan, vet inte om jag kan prestera längre. Måste däremot plugga som en tok, och allt är inte superlätt om man säger så.
Svårare ändå är matten, där har jag ca 10 sidor med tal kvar att göra innan jag ens kan börja repetera, och det provet är på tisdag nästa vecka.
Som om inte detta var nog är den stora matchen, Hersby - Gångsätra, på Lördag och uppladningen och nervositeten kommer kräva mycket kraft.

Nu ska jag titta på ett avsnitt av Fringe för att varva ner och tänka på något annat en stund, blev senare än jag tänkt ikväll, men jag har planerat veckan timme för timme fram tills onsdag nu.

Ha en bra vecka!

RSS 2.0