Jag är alltid som sjukast på morgonen :Q

Hur kan det komma sig? Jag vaknar och mår piss, sen sover jag till lunch, mår lite bättre. Och när kvällen kommer så mår jag nästan tipp-topp :S

Blev hemma sjuk från jobbet idag igen, vilket faktiskt är rätt jobbigt eftersom man gärna vill visa sig duktig såhär på slutet så att man kanske kan få lite mer jobb senare... Aja, det är som det är. Träningen ikväll kan jag ju inte heller vara med på, så det blir till att stå vid sidan och hejja på grabbarna så att de är taggade inför lördag.

Har en timme över nu som jag tänkte spendera med Stäppens Krigare av Conn Iggulden. Det är första boken i en serie som är baserad på Djingis Khans liv. Om nån inte vet det så är Djingish Khan historiens störste erövrare ;)
Conn Iggulden har även skrivit en 4 böcker lång serie om Julius Caesar, som börjar med boken Roms Portar. Sugen på lite bra läsning? Läs dessa böcker! Helt otroligt bra! Jag har typ inte läst en bok på 2 år av någon anledning. Men nu är jag på g igen :)

Harre!

Tonight and Forever

Internet fungerade inte tidigare ikväll, så jag bestämde mig för att kolla på filmen Chaos Theory. Helt ok film, inget super... men ok.

I slutet på låten så spelar dom en låt jag fastnade för:

The Damnwells - Tonight & Forever

Stress --> Sjukdom

Har så SJUKT mkt planerat denna vecka! Imorn är det jobb och sen träning. Fredag: Jobb, grönan och bio. Lördag: Match mot SMM, AIK-Trelleborg (om jag hinner återstår att se), och sen vill jag se Itchy Daze på stockholm blues och jazz festival, men jag vet inte när under dagen de spelar...

Och vad fan gör jag? Jag går och blir sjuk! Det FÅR inte hända! Måste bli frisk till imorn annars kommer jag gå berserk asså.

Dagens låt: Patrick Park - Something Pretty (jag fick den inte som alla andra från OC :P)

Jobbmysteriet nr. 1!

Ja, förutom vem som åt upp den sista pepparkakan eller vem som har snott någon annans tippex så finns det inte särskilt mycket mysterier på jobbet. Ibland tittar de dock fram, och idag var en sådan dag... Det var dags för:

Mysteriet med den Försvunna Operationsförfrågan!
Det hela började faktiskt i fredags, då en helt ovetandes handläggare lade en brådskande skadeakt i högen som är avsedd att bli hämtad klockan 14:00 på sekunden varje dag för att tas ned till skanningen. I denna skadeakt fanns en operationsförfrågan som det var av yttersta vikt skulle finnas i databasen på måndagen.
När så måndag eftermiddag kommer och operationsförfrågan fortfarande inte finns på handläggarens dataskärm växer paniken. Frenetiskt ringer och mailar hon ner till Dokumentteknik som genast ursäktar sig från sitt ordinarie arbete och går man ur huse för att söka igenom alla de högar med papper som gått igenom kontoret de senaste 24 timmarna.
Alla misstankar om försvinnandet riktas genast mot den ansvarige för hämtandet och preparerandet av akten, en viss Alexander. Men utan bevis går ingen säker, teorier finns att det kan vara den beryktade "Spindelmanstjuven" som stulit akten i hopp om att kunna byta denna mot en unikt stylad ciao på svarta marknaden.
Efter timmar av sökande tvingas man till slut erkänna sig besegrade och hoppas att Operationsförfrågan ska dyka upp som av ett mirakel under skanningen. Strax efter detta kommer dock ett brådskande mail med texten: "Ojojoj, förlåt! Jag hittade akten uppe hos mig!" Avsändare: Handläggaren.

Härlig dag va?
Nu ska jag passa Leo några timmar och kanske träna lite.

Ha det gott!

Bitter

Blir ett kort inlägg nu bara för å säga att jag inte haft tid att skriva nåt på hela helgen. Simon kom upp från Gotland, så det har varit full rulle med utgångar, kolla på gnaget och lira match.

Varit riktigt bitter idag sen förlusten (0-7) mot Tyresö. Men vi får ta å jobba på fysiken och spöa SMM nästa vecka så är det lugnt!

Hare

Sov inte för länge...

Jag tycker att eftersom jag har levt i 19 år, och därmed har en extremt stor livserfarenhet, så har jag rätt att skrika ut mina visdomsord och att dessa ska följas till punkt och pricka av alla med tillräckligt stor hjärnkapacitet för att förstå detta. Vilket i princip betyder att du, ja just du, kan sluta lyssna nu ändå.

Nej men seriöst, ett litet visdomsord: Om du ska träna, se till att vakna från din lilla tupplur mer än 15 minuter innan träningen ska börja. Fick känna på vad det betyder att vara trött och ofokuserad på en amerikansk fotbollsträning idag och kan beskriva det med ett ord: smärta.
Hade inte ett rätt på hela träningen typ, och det bästa är att det är sista träningen innan match också... yes...
By the way, sa häromdan att matchen är mot SMM, detta var ju så klart jag som skrev fel. Matchen är mot TYRESÖ och inget annat!

Funderar på att gå upp kl halv 6 imorn och gå sjukt tidigt till jobbet. Simon kommer upp till Stockholm över helgen och är i stan till lunch, så vill gärna sluta så tidigt som möjligt. Nu ska vi bara se om jag kan undvika snooze-knappen :P Jag får nästan ta och köpa en sån där väckarklocka man måste jaga ifatt en propeller för att kunna stänga av, men problemet då är att jag skulle säkert bara slänga in klockan i väggen. Jag HATAR morgonen.

Har fortfarande ingen musik att tipsa om så här kommer den senaste videon från min favorit-kanal på YouTube. Check him out!

Musik...

Har börjat tröttna på all musik jag har! Både på Spotify och iPoden. Detta suger då jag älskar musik! Så nu behöver jag din hjälp!

Posta gärna en kommentar om lite skön musik jag borde kolla upp, för som det ser ut nu kan jag alla låtar aldeles för bra och klickar bara "next" efter 2 min. Av denna anledning blir det heller ingen dagens låt idag ;P

Om någon är i Stockholm på Söndag råder jag er att komma till Kärrtorps IP kl 3, då spelar vi match mot Stockholm Mean Machines. En OTROLIGT viktig match! Kommer bli riktigt kul!

Never back down

Jag har egentligen aldrig kollat på UFC eller någon annan kampsport, men jag ska ändå tipsa om en fighting-film jag just såg som är rätt cool. Never Back Down heter den. Kolla in den och se om det är något du gillar!

Gnaget i slagläge!

Såg just hur Helsingborg hämtade upp ett 2-0 underläge borta mot Göteborg, vilket gör att när alla lag i toppen förutom AIK spelat match denna omgång och AIK ligger 2 poäng efter serieledande IFK GBG. Bortamatch mot Halmstad imorn. Vinner vi den går vi upp i serieledning för första gången sedan omgång 5 i år!
Intressant är att Tobias Hysén befaras vara borta 2-6 veckor. Undrar hur Göteborg klarar sig utan honom...

Igår blev det som sagt Public Enemies med Joanna. Helt okej film. Tyckte inte att Christian Bale var särskilt bra dock.
Fick under filmens gång 3 sms där det stod "FIFA hos henke", så efter filmen vart det bara att dra iväg och krossa lite skallar med Manchester City.

Nu ska jag kolla på ManU - Birmingham och bara chilla sönder dagen. Har ju fått förlängt 2 veckor på jobbet, så lite vilande är i sin ordning.

KOM IGEN GNAGET!

Dagens låt: Linkin Park - New Divide      riktigt cool video tycker jag

Aj

Huvudet mår ju inte överdrivet bra idag ska jag säga :P

Snart ska jag dra och kolla på Public Enemies med Joanna, det ska bli mys. Det finns ett par helt ok filmer på bio nu, så man får kanske gå och kolla lite.

Sen ikväll var det några som skulle dra ut, men jag vet inte om jag orkar, blev som sagt lite mkt igår haha.

Får hoppas att Brajjen kan spöa Elfsborg ikväll så gnaget får en lite lättare väg till guldet.

Dagens Låt: Itchy Daze - I O U

Flavió

Var och kollade på Gnagets nya brasse Antonió Flavió igår. Såg ut som han har fina fötter, men vet inte om han är den där scorern iaf jag tycker vi ska, men jag antar att han ska avlasta Obolo och sen ta över när vi säljer honom.

Appropå fotboll, ska träna snart... Och det regnar... YES! Det är typ lika kul som analklåda.

Alé!

Gnaget gick just upp på 3e plats, en poäng från ledning. Alé! Alé!

Vart ute med båten idag med Joanna, Maria, Karolin, Sebbe, Tim, Jonas å Freddan. Typ första dagen på sommarn jag bara kan ligga och sola :P
Åkte lite vattenskidor också innan bensinen nästan tog slut, det gick helt ok å vi fick några fina bilder, ska se om jag kan få upp några av dom här senare.

Dagens låt: Itchy Daze - Monster

Ta hand om sig

Har bestämt mig för att börja ta lite bättre hand om min kropp, och det första steget är att klippa sig kort igen, har velat det så länge nu! Så här har ni:
    Vad tycker du?


Nån undrade vad jag jobbar med. Well... Jag skulle vilja säga att det var något jättegraciöst, men det är det inte :P
Avdelningen av Länsförsäkringar jag jobbar på heter dokumentteknik. Det vi gör är att skanna in papper så att man får digitala versioner av alla dokument. Min dag går ut på att jag kl 2 hämtar dokument från handläggarna och sen går jag igenom och preparerar dem för skanningen, dvs tar bort alla gem och häftstift, skriver ut försättsblad för varje skada och sen sorterar jag dem efter dokumenttyp, t.ex. faktura, och betalningsunderlag. Sen skickar jag bort dom till viktor som skannar in dom och när han har gjort det kan jag verifiera dokumenten, alltså säga till datorn vilka dokument som är fakturor osv.
Det är i princip det jag gör för 16000 kr :P


Dagens låt: Plan Three - Still Broken jag kan inte få ut den ur huvudet! Den är så bra!

Jobb jobb jobb...

Det händer inte så mycket just nu. Jobbar fortfarande på och kommer göra det nästa vecka också.

Ville bara säga att jag lever och tipsa om en riktigt bra låt: Plan Three - Still Broken

Kolla upp den på Spotify lr nåt :)

RSS 2.0