.

Kom just hem från Lindas 18årsfest. De va askul! Å innan det så spöade vi Tyresö med 8-7! Underbart asså! så jävla glad å tack till Freddie Uppman som fixade skjuts hem! Nu ska här sovas, för imorn ska jag jobba :P

Gonatt!

When you see my face, hope it gives you hell

Va på utbildning igår för att bli Com Hem-säljare och blev rätt motiverad faktiskt, verkar som att man kan tjäna mkt mer pengar än jag trodde.


Har tänkt på en grej, jag tror att jag är en person som håller mina känslor inuti mig väldigt mycket, och det är endast via musik jag släpper loss dem. Så:

Dagens låt: The All-American Rejects - Gives You Hell
Tror de flesta av oss har en person den här låten passar väldigt bra till va?


When you see my face, hope it gives you hell, hope it gives you hell!

Väntaaaar

Linda skulle varit här för en timme sen, ska hjälpa henne med fysiken. De pajjar väl inga stora planer, men det är ju fortfarande störande när man bara väntar. Håller på att spela in en ansökningsfilm till ett jobb som går ut på att resa runt i Sverige hela sommaren, man får lön, boende-pengar och matpengar, men inga pengar att resa för. Så ska man blogga, göra Vlogs osv under resans gång. Låter SJUKT kul, jag vill verkligen ha det jobbet!

Nu e jag trött, så de blir inte mer än så just nu.

Dagens låt: Elin Ruth - Where to Start    (Tror hon är svensk... SJUKT bra isf!)

VI ÄLSKAR GNAGET!

1-0 över APA IF! Så jävla skönt!

http://fotbollskanalen.se/1.429059?videoId=1.1003812

Kolla där, kolla på AIK-tifot i början. E sjukt jävla stolt asså! GALET SNYGGT!

18 dagar, 18 timmar, 53 minuter, 53 sekunder

Ååååh va jag är taggad!

Ikväll är det skiva. Henke Ekholmer har bjudit dit mig å grabbarna, han går ju borta i solna så vi kommer inte känna nån förutom honom, men det kommer bli stört kul ändå. Dra några bira och kolla på fotboll innan och sen iväg till skivan å festa loss! Men först ska det bli födelsedagsmidda, madre fyller år så tårta får man också ;)

Sen imorn är det derby på Råsunda. Jag tippar 3-1 till Gnaget, ska bli sjukt skönt att gå in i ett derby som favoriter! Måste fortf. köpa biljett dock. Någon som vill hänga med in till stan och fixa det imorn?

Vad händer mer i veckan då? Skiva igen på Onsdag först å främst, Elise å Essis skiva men de e ju många man känner som ska dit så de kommer bli askul. Måste komma på vad jag ska ha på mig bara, tusen och en natt är temat. Kanske terrorist? :P

Sist men inte minst har vi rubriken till dagens inlägg. Det är hur långt det är kvar till studenten! BOOYAH!

Dagens låt: The Killers - When You Were Young     TAGGAAAAAA (låten börjar efter en minut, så hoppa fram lite)

Alex <3 Football

Lirade min första träning på 10 (!!!) veckor ikväll. FAN VAD SKÖNT DE VAR! Det går inte att beskriva glädjen när man märkte att kroppen faktiskt funkade.

Inte så mycket mer i livet just nu, stört mycket plugg bara men jag orkar inte alls och det lär jag väl få äta upp men jag är så slut å trött på skolan nu... jag orkar inte. Jag tar de betyg jag får e nöjd med det.

Nu måste jag sova. Håller på att kollapsa och ska upp kl 6 imorn :(

Natti

Lunchrast

Har lite extra lunchrast idag. Var sjuk igår å mår fortfarande inte riktigt bra, e mest i skolan för att mamma körde iväg mig hit :P Så då tänkte jag att jag skulle skriva lite som en ursäkt att inte plugga hehe.

Uppmanar ALLA att komma och kolla på Saints första riktiga match, nu på söndag i Bergshamra mot STU Bulls. Det är ett riktigt hatmöte på G, eftersom STU vägrade släppa några spelare till oss så nu är det krig! Har du sett Amerikansk Fotboll förut är det bara att komma förbi och se några av de bästa U19 spelarna i Europa visa hur spelet ska spelas och har du aldrig sett Amerikansk Fotboll så är detta det perfekta läget att bli kär i en ny sport. Det kommer vara sjukt drag på läktaren med över 100 lidingösupportrar anmälda på facebook med 5 dagar kvar till match.

Fick tillbaka resultatet på svenska nationella. Hade 9/10 på muntliga delen och 10/10 på skrivdelen, vilket gav ett totalt på 9,6/10 enligt deras sätt att räkna (skrivdelen var mer värd). Så det var riktigt nice. Tycker det är lite intressant att jag är rätt bra på att skriva (man får väl säga att man är bra om man får MVG på varenda uppsats?), men på högskoleprovet fick jag rätt dåligt på både läsförståelse och ord. Kanske jag ska nämna att jag fick 1.4 på högskoleprovet också. Det sägs ju att man höjer sig 0,3 från första till andra gången och stämmer det ser det ju riktigt bra ut. Då kan jag komma in på i princip vad jag vill nästa år.

Dagens låt: Metallica - One (såhär dagen efter konsert, som jag ju tyvärr inte fick någon biljett till)

Svåra tankar

Diskuterade relationer man har med sina föräldrar med några polare häromdagen. Och idag hamnade jag och mamma nästan i bråk för att hon gör som hon gör ibland; nämner någon kommentar om min pappa. Vad jag försöker förklara för henne är att jag inte under några omständigheter vill höra henne säga något om min pappa öht, det är för smärtsamt att lyssna på den ena säga något om den andra. Typ som att hon försöker övertala mig om att hon är bättre än pappa, vilket jag vet att hon inte försöker, men det känns så ändå.
Min pappa är min största idol i hela världen, och det finns inget jag inte skulle göra för att gå tillbaka i tiden och på något sätt ändra så att de var lyckliga och inte skiljde sig. Så när mamma säger något negativt om honom så blir det som att hon spottar på den jag ser upp till över allt annat, det går inte att lyssna på.

RSS 2.0