SIANTS!

Första träningsmatchen för Saints idag, vi vann med 12-0. Såg MYCKET bra ut! Funderar på hur jag ska göra... om jag ska strunta i va sjukgymnasten säger och köra ändå, men vi får se... ska ringa doktorn imorn å träffa sjugymnasten på Onsdag så. Jag pallar inte missa hela säsongen bara,,, jag pallar verkligen inte!

Så det tog ju upp hela dagen, å sen när jag kom hem var det bara att käka och dra iväg för att ta en promenad med Jessica, de va trevlans.

Skulle skriva nåt mer men de kommer jag inte på vad det var just nu XD skriver väl till det sen haha

Happy birthday to you, you belong in the zoo, with the lions and the tigers and the monkeys like you!

JAG ÄLSKAR MITT LIV! Höll på å börja skratta på vägen hem bara för att jag va så glad. Första dagen man kan gå i t-shirt typ, nya kläder, kladdkaka på matten, studenthagen åker upp (!!!!) och man fyller år, hur mkt mer kan man önska sig? Och dagen är inte över än!
Jag har aldrig varit med om dåligt väder på min födelsedag, och så ej heller idag ;)

Igår satt jag och filosoferade över mitt liv som 18åring. Det har hänt så OTROLIGT mycket det senaste året. Jag har älskat och jag har hatat. Jag har förlorat vänner, men jag har vunnit nya. Jag har gått igenom bra tider och dåliga, och allt detta har gjort att jag är en helt annan person än jag var för ett år sedan. Personligen tycker jag om den jag är idag mer än den jag var för ett år sedan. Jag har gått igenom och lärt mig så mycket (inte i skolan kanske, hehe XD). Jag undrar vad det kommande året har att ge mig, om man ska tro Karolin så kommer jag iaf gifta mig med Jessica Alba... Man kan ju alltid hoppas ;)

Vad fick jag då? En kostym till studenten inkl. skor, en väst, ett par jeans (jättesköna å snygga), t-shirt, skjorta och så det viktigaste och det jag blev mest glad för: Årskort Norra Ståplats AIK! Åååååh va ja blev glad å ÅÅÅÅH VA JA ÄLSKAR GNAGET!

Nu ska jag prova kostymen ja fick! Puss å tack för alla gratulationer!

Dagens låt: Damien Rice - Cannonball

(tänkte försöka lära mig den på gitarr, kan bli tufft dock. Låter som flera gitarrer)

Ilska

Ilskan börjar går över i attt vara att vara mest nere nu, men jag fick reda på att läkaren som opererar mina knän snackar en jävla massa skit och att allt antagligen kommer ta dubbelt så lång tid som hon sagt, vilket isf skulle betyda att jag missar hela fotbolls-säsongen. Jag blir så jävla trött! Å trots att jag fyller år imorn kan jag inte uppskatta det alls. ska bara kolla på tv nu å tänka på något annat och sen försöka få tag på henne när hon e tillbaka den 27e.

The Good Left Undone

Ibland är det hur skönt som helst att bara vara själv och inte tänka på nåt. Den här lördagskvällen spenderade jag med cola, chips å fifa09. Kan låta tråkigt, men de har varit så sjukt skönt å bara inte göra nånting!

Rise Against - The Good Left Undone

Snart mösspåtagning!

Vet att jag inte har skrivit nåt på ett tag men jag har inte velat helt enkelt :P men tack till er tappra själar som kollar in då och då iaf ;)

Häromdan sökte jag till universitetet å på torsdag om 2 veckor e de mösspåtagning... De e fan inte långt kvar nu!

Fick en extra liten sovmorgon imorse för jag skulle in till sjukgymnasten, tyvärr blev jag bara tröttare av å sova längre å de hela slutade med att jag skippade frukosten (vilket jag ALDRIG gör) för att jag inte hann. Sen va de tydligen någon sjukgymnast som va sjuk så min sjukgymnast va tvungen å ta hand om en annan snubbe samtidigt så de hela tog lite längre tid, but I don't mind.
Efter det drog ja å klippte mig, fick en MYCKET bättre frisör denna gång än förra, honom vill jag ha igen. Blev mäkta nöjd, nu gäller de bara å kunna fixa till håret som han gjorde som vanligt XD.

Igår va första träningen på Saints hemmaplan, agaplanen. Oh helvete vad det var kallt, å jag hade jacka å grejer på mig. Nu gäller de bara att jag ska få tag på min läkare, hon lyckas ju vara borta 90% av dagarna, väntar å väntar till den 22a när hon ska va tillbaka så tänker jag kräva att få operera det andra knät. Det är en riktigt hög form av självtortyr att kolla på när laget spelar, man vill bara vara med.

Slänger upp 2 bilder, ena hade jag tänkt lägga upp tidigare för att jag är så glad att de e student snart å den andra visar typ min nya frisyr.
   

Lyssnat på Rise Against hela dagen så dagens låt är Rise Against - The Strenght To Go On

hehe


Funny Videos | Funny Cartoons | More Video Clips

Flaket fixat igen då :)

Yerre... Va inne i morse (kl 1, nyvaken) å skrev på för de nya flaket så nu slipper man det orosmolnet. Ska träffa Linda ikväll å köra filmkväll me godis (2.78 på Superstore!!!), men först ska jag in å få sprutor, men just nu känns alla anledningar att lämna huset som nåt positivt :D Älskar våren! Iaf tills jag börjar gå runt och vilja slita ut ögonen av allergi.

Va å såg Gnaget krossa Halmstad igår med 1-0, kunde varit mer men jag tippade 1-0 så jag e glad :D Känns som en riktigt bra inledning på säsongen å Mats Olsson som tippade Halmstad som 1a i år kan ju ta å lägga ner sin krönika. Hur kan man ha så fel som "expert"? :P Halmstad kommer typ åka ut asså. Mutumba lr vad nya snubben nu hette var riktigt bra också! kan bidra med det där lilla extra som behövs för guldet tror jag.

Nepp, nu måste jag in å droga mig lite på Sophiahemmet, toudeloou!


Kullersten är bättre än ingen sten

Va inne i stan igår me brädan, fan va härligt de e! Skiter i att de e kullersten å väg plattor så de inte rullar på helt fritt, de e så jävla skönt å komma ut å bara glida runt bland alla människor. Om de e nån som har en kort bräda kan ja tipsa om att de va otippat kul att rulla runt på rätt foltäta områden som kungsgatan, blir som ett levande slalom ;)

Fick till slut komma till sjukgymnasten imorse, å har fått massa nya övningar nu. Vill bara bli klar me de här så man kan lira lite Football också!

Sen har jag fått tag på ett flak som vi förhoppningsvis ska kunna boka. För dig som inte vet så gick företaget vi hyrde vårt förra flak av i konkurs.

De är väl den update jag har för tillfället. Nu ska jag ut i solen å lira lite gitarr. Nån me ett bra låttips på nån låt jag ska lära mig?

Peace out

RSS 2.0