Jobbmysteriet nr. 1!

Ja, förutom vem som åt upp den sista pepparkakan eller vem som har snott någon annans tippex så finns det inte särskilt mycket mysterier på jobbet. Ibland tittar de dock fram, och idag var en sådan dag... Det var dags för:

Mysteriet med den Försvunna Operationsförfrågan!
Det hela började faktiskt i fredags, då en helt ovetandes handläggare lade en brådskande skadeakt i högen som är avsedd att bli hämtad klockan 14:00 på sekunden varje dag för att tas ned till skanningen. I denna skadeakt fanns en operationsförfrågan som det var av yttersta vikt skulle finnas i databasen på måndagen.
När så måndag eftermiddag kommer och operationsförfrågan fortfarande inte finns på handläggarens dataskärm växer paniken. Frenetiskt ringer och mailar hon ner till Dokumentteknik som genast ursäktar sig från sitt ordinarie arbete och går man ur huse för att söka igenom alla de högar med papper som gått igenom kontoret de senaste 24 timmarna.
Alla misstankar om försvinnandet riktas genast mot den ansvarige för hämtandet och preparerandet av akten, en viss Alexander. Men utan bevis går ingen säker, teorier finns att det kan vara den beryktade "Spindelmanstjuven" som stulit akten i hopp om att kunna byta denna mot en unikt stylad ciao på svarta marknaden.
Efter timmar av sökande tvingas man till slut erkänna sig besegrade och hoppas att Operationsförfrågan ska dyka upp som av ett mirakel under skanningen. Strax efter detta kommer dock ett brådskande mail med texten: "Ojojoj, förlåt! Jag hittade akten uppe hos mig!" Avsändare: Handläggaren.

Härlig dag va?
Nu ska jag passa Leo några timmar och kanske träna lite.

Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: Carl Schander

åååh va intressant! berätta om hur det går!!

2009-08-26 @ 00:07:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0