Vill de bara skapa rubriker eller är de idioter?

Hade tänk dedikera dagens inlägg till Michael Jacksons nya och sista(?) singel "This is it" som premiärspelades idag, men sen öppnade jag DN, så MJ får vänta tills imorgon.

Jag har, som alla andra fotbollsintresserade, alltid undrat varför Johan Esk på Dagens Nyheter tillåts att vara fotbollskrönikör. Nu har han dock överträffat sig själv genom att gå ut och säga att Pia Sundhage, som tog USAs damer till VM-guld (med den överlägset bästa truppen) ska bli ny förbundskapten för Sveriges herrar!

http://www.dn.se/sport/fotboll/esks-val-svennis-och-sundhage-1.972092

Direkt börjar genusdebatten och helt plötsligt är alla som säger att hon inte är tillräckligt bra kvinnohatare.
Sanningen är den att Sundhage inte kommit på tal för att hur bra det än har gått för henne i damfotbollen så är herrfotboll en HELT annan sak. Om hon ska komma att mäta sig med t.ex. Hasse Backe så har hon inte en snöbolls chans i helvetet, och det beror inte på hennes kön, utan att hon helt enkelt inte är tillräckligt bra!
Det känns tyvärr som att Johan Esk ännu en gång sänker sin trovärdighet som krönikör genom att ge ett dåligt förslag bara för att skapa rubriker.
AFTONBLADET-KLASS!
Till Johan Esk: Gör inte samma misstag som Lagerbäck, sitt inte kvar för länge. Avgå nu och hitta något att skriva om som du faktiskt kan något om, för du verkar inte veta skillnaden mellan en fotboll och en cykelpump.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Som en länk till denna artikel kan vi hitta en intervju med Anders Svensson, som ger ultimatumet att han bara tänker stanna om Henke Larsson blir ny förbundskapten.

http://www.dn.se/sport/fotboll/anders-svensson-vill-att-henke-far-jobbet-1.972529


"Taco-Anders" gör med detta uttalande bort sig ännu en gång. Henke är en underbar spelare, men som tränare vet nog alla, inklusive han själv, att han inte har erfarenhet nog. Titta bara på hur det har gått för Maradona!
Slå 2 flugor i en smäll säger jag och neka Henke så vi för en gångs skull blir av med Taco. Grabben hade gjort sitt för 4 år sedan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0